Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Her finder du de gældende handelsbetingelser ved køb af produkter på LiLaMo.dk. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål omkring disse.

Betaling og sikkerhed:

Du kan betale med følgende kort hos LiLaMo.dk:

– Visa

– Mastercard

Du kan trygt handle hos LiLaMo.dk og vi overholder selvfølgelig alle lovkrav om handel på internettet. Dine personlige oplysninger er 100% fortrolige og vil ikke på noget tidspunkt blive videregivet til tredje part.

Levering:

Når vi har modtaget din ordre, vil vi senest næstkommende hverdag afsende den. Når pakken er sendt fra vores lager vil du modtage en e-mail med track og trace nummer.

Returnering;

Fortryder du dit køb på LiLaMo.dk har du 14 dages returret jf. forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten træder I kraft fra den dag du modtager varen.

Varen skal være i oprindelig stand og må derfor ikke være brugt eller vasket og skal være med alle originale mærker/ emballage. Varen må heller ikke lugte af udefrakommende dufte som fx parfume eller røg. Vi dækker ikke returfragt og det er kundens ansvar at varen kommer frem til os i original stand. Vi anbefaler derfor at returpakken sendes som pakke, da den herved kan spores, til den er os i hænde. Vi tager ikke imod pakker sendt til posthus, pakkeboks eller pr. efterkrav.

Sådan sender du en vare tilbage til LiLaMo:

  • Sørg for at pakke varen forsvarligt ind så den kommer frem til os i oprindelig stand.
  • Vedlæg note med navn, adresse, fakturanummer og kontonummer til den konto du ønsker at pengene skal føres tilbage til.
  • Pakken sendes til:

LiLaMo, Ravnsbjerggårdsvej 153D 3480 Fredensborg

Mrk: Retur + fakturanummer

Når du fortryder dit køb og vi har modtaget varen retur og kontrolleret , at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene sættes tilbage til den angivne konto. Vi behandler returvarer indenfor 5 hverdage, ekspeditionen går hurtigere hvis du informerer os via email , kontakt@lilamo.dk

Reklamation:

Når du handler hos LiLamo.dk har du 2 års reklamationsret. Vi vurderer alle sager individuelt og ser bl. a om manglen/fejlen er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet. Reklamationen gælder ikke for varer som er defekte som følge af slitage, forkert brug eller almindelig slitage. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Ved reklamation bedes du kontakte os på kontakt@lilamo.dk hvor vi aftaler det videre forløb.

Varen skal returneres til:

LiLaMo, Ravnsbjerggårdsvej 153D 3480 Fredensborg

Mrk. Reklamation + fakturanr